Festivalen 2014

Under historiens första Festivalen Brånet gästade sex stycken fantastiska band oss. Frida Selander, Mates of mine, Pueblo, Ahead, Chicks & Licks och Whisker. På området bjöds matförsäljning, fika och nybakad mjukkaka. Vi hade också en marknad med allt från loppis till hantverksförsäljning. I logen fanns en utställning om schysst resande och musik spelades av DJ-duon Elin & Edith.

Ungefär 500 personer gästade Brånet, något som gladde oss fantastiskt. Under dagen besökte dessutom ungefär 100 personer gratiskonserterna med Frida Selander och Mates of mine – som bjöd på ett smakprov inför kvällens större konserter. I gott samarbete med Vindelns kommun, hembygdsföreningen i Vindeln, NBV, Studiefrämjandet, Svindelrockarna och Leader URnära och inte minst alla hjälpsamma vänner, gamla och nya bekanta kunde vi göra något som vi spånat och drömt om länge.

Festivalen omnämndes i Västerbottningen, Västerbottenskuriren och Folkbladet. Länkar kommer. Nöjda, tacksamma och glada vilade vi i 8 timmar. Dagen efter städade vi, plockade vi in skyltar och körde därför runt i närområdet. Redan i bilen på väg hade Niklas idéer för nästa år. Vi hoppas och ser fram emot att förverkliga dem nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s