Förfestival och en hojtning!

I ett regnigt Blåsmark slår det mig; det är mindre än en månad kvar till festival! Tiden går snabbt och långsamt, på samma gång.

2015 är festivalen en kvällsaktivitet, vi drar igång kl 18  – men misströsta icke! Förra året bjöd vi på konserter och marknad på dagen också, men i år blir det annorlunda! På dagen är ni nämligen välkomna på ett annat evenemang; Förfestival på Ol-ors altan! Det ligger på en gård bredvid hembygdsgården och där blir det jam, mat och dryck, tv-spel och hemlisar. Så börja festivalen redan där och då! Förfestivalen är gratis och går sedan smidigt över till festivalen Brånet och det är endast ett stenkast bort. Elin Alm och Olle Lindroth styr i detta och de gör det briljant. ”Jag har sytt lite” sa Elin sist jag var där, och ni gör rätt i att he er ut på byn den 8/8 och följa det hon sytt till förfestival!

En annan hojtning är; vi behöver lite hjälp med olika saker på festivaldagen! Det kan vara att bära möbler och ljud på plats, sitta i entrén en stund, hänga upp grejer i träden – allt möjligt! Det handlar inte om att vara upptagen hela kvällen eller dagen utan att hjälpa till ett par timmar där det behövs. Om du har lust att vara med så är du varmt välkommen, hör av dig! 🙂 Ni får självklart fribiljetter till festivalen. Nedräkningen har pågått länge, men börjar kanske på riktigt nu? Mindre än en månad kvar!

Och just ja; biljetterna är billigare som förköp så passa på: http://www.ticnet.se  eller http://www.biljettcentrum.com !

Så det är ba tummen upp, trots spöregn! Hej!

bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s