ÅRETS AKTER

Vi är stolta, glada och till tänderna taggade på att få börja presentera några av årets akter här på hemsidan också! Ni som följt oss på facebook har fått en tjuvkik, men nu även här.
Känns SÅ kul att få presentera följande:

IMG_7108JOHN ASH TRIPS
Med kreativa lösningar som att spela trummor med fötterna samtidigt som man spelar gitarr och sjunger låter John Ash Trips som många fler än enbart Jonas Eriksson och Tobias Lindvall. John Ash Trips förenar det nyskapande med det traditionella och står för att musik kan vara enkelt – men o så bra i sin enkelhet!

Jonas Eriksson på fot-trummor, gitarr, bas, klaviatur och sång.
Tobias Lindvall på munspel, gitarr och sång.

www.johnashtrips.com
www.facebook.com/johnashtrips

pressbild1OH JONATHAN
Piteåbandet Oh Jonathans sound är en emotionell bergochdalbana. En blandning mellan vemodig folktronica och skev gladpop, som en drömkombo mellan Emmylou Harris, Säkert! och ”Pippi på kafferep”.

Bandet startades 2013 av Sandra Widman och Josefine Löfgren bakom en tramporgel i Norrlands inland och kunde strax därefter ses på Trästockfestivalens, Luleå Prides och PDOL:s scener. Tidigare i år agerade de förband till Markus Krunegård och i december åkte bandet till Glasgow för att öppna för Glasvegas.

”The Holiday EP” är Oh Jonathans egenproducerade debutrelease och finns att lyssna på här: https://open.spotify.com/album/5kVgtxSxqnLhiffgA56pBI
Soundcloud: https://soundcloud.com/oh-jonathan

whisker_bannerWHISKER
Festivalens egna husband! Dansant Västerbottensfunk och poppiga refränger som får publiken att studsa vilt!. Whisker har spelat på allt från byadagar i Västerbottens, rockklubbar, jazzklubbar och som förband till Electric Banana Band. Avslutar kvällen med härligt röj och flera gästersolister på Stora Dansbanan.

235b360e00224fef81ea7705295b5413

PARKAS
Parkas har under det senaste åren släppt ett nytt album, turnerat och spelat med en mängd gästande musiker. De har framfört sitt material med Umeå Musiksällskap, en stråkkvartett från NO, Axel Andersson (Glesbygd’n, Sofia Jannouk, Väärt), Thomas Burström (Fabriken, Väärt), Olov Lindroth (Adeln, Kraja). Under hösten har de turnerat tillsammans med John Ash Trips i Norrbotten. Denna vår släppte sångaren Johan Airijoki sitt soloalbum, producerat av The Tallest Man On Earth.


https://open.spotify.com/…/…/playlist/1PEYYiJ2FbHzZKBGeFB31C

Framöver släpper vi också några ytterligare akter, så håll utkik och under tiden: kolla in ovanstående musik och börja ladda för den 8 augusti händer det! Välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s